Torna el mercat setmanal de Cardedeu amb les parades d’alimentació el dilluns 25 de maig 2020

Reobertura mercat setmanal CardedeuEl mercat ambulant torna el dilluns 25 de maig amb les parades d’alimentació.

Les parades s’ubicaran al lloc habitual; al carrer Cervantes, entre els carrers del Doctor Reig i del Doctor Klein. Les deu parades d’alimentació es distribuiran al llarg de tot el recorregut respectant, com a mínim, un espai de seguretat 2,5 metres entre elles. Al davant de les parades, s’establirà una zona de separació de, com mínim, un metre per garantir la distància de seguretat entre la clientela i els productes.

S’ha limitat l’aforament del mercat a 125 persones (sense incloure el personal de les parades) i, per poder controlar-ho, s’habilitaran dos únics accessos: als carrers del Doctor Reig i del Doctor Klein. Aquests seran els dos únics llocs per on es podrà entrar al mercat.

A més a més de l’obligatorietat de portar mascareta, és imprescindible netejar-se les mans amb gel desinfectant per entrar al recinte del mercat, que estarà a disposició de la clientela als dos accessos.

L’horari de venda és de 8.30 a 13.30 h (es tancarà l’accés a les 13.15) i s’ha marcat un horari preferent per a persones de més de 70 anys de 8.30 a 9.30 h.

Per a un millor funcionament del mercat, es demana que, sempre que sigui possible, es vagi a comprar de forma individual i es pagui amb tarja.

Poder garantir al màxim la seguretat sanitària de tothom, és imprescindible que, en tot moment, es respectin els accessos i l’aforament, s’estigui dins el recinte del mercat el temps imprescindible per a realitzar la compra i, que no es toquin els aliments.