Últimes places per la segona edició del Curs de pàgines web i programació de MogentTIC

Aquesta setmana es tanquen les inscripcions de la segona edició del curs de “Creació de pàgines web i programació” que començarà el pròxim 14 de setembre i per la qual encara resten unes poques places. Si et vols desenvolupar professionalment en eines TIC no dubtis en donar una ullada a aquest curs o a demanar més informació

Es tracta d’un curs enfocat a l’aprenentatge de la programació tant de la part frontal i visible d’una pàgina web (front end), com de la part del darrere (back end), 100% subvencionat. El contingut gira entorn a la introducció a llenguatges de programació i Tecnologies Web abordant temes com el disseny i creació de llocs web des de zero amb WordPress i algunes de les seves plantilles més utilitzades, posicionament en la xarxa i incorporació d’API’s, SDK’s, Frameworks, llibreries i altres característiques. També es treballaran temes d’ocupació i sortides professionals. 

Aquesta formació intensiva suposa 360 hores de dedicació repartides en 12 setmanes i combina classes presencials (80 hores) i virtuals (14 hores) amb treball assistit i individual.

L’Escola de Programació és una de les línies d’intervenció prioritària del projecte MogentTic, una iniciativa pública per a la promoció de l’ocupació a través de: la millora de les competències digitals de les persones i la incorporació de talent tecnològic a les empreses de la indústria digital 3.0 (Programa TTT = Talent, Treball i Tecnologia).
Per accedir al procés de selecció clica aquí