2a Fira de Turisme Rural i Familiar a Cardedeu

Els dies 22, 23, 24 i 25 de maig tindrà lloc la 2a Fira de Turisme Rural i Familiar, dins de la Fira de Sant IsidreFICARD.

Enguany la Fira de Turisme Rural i Familiar comptarà amb la presencia de 20 expositors amb les millors ofertes i serveis del sector, on es trobaran representades més d’un centenar de cases rurals de tot el territori català,per mitja dels consells comarcals corresponents, associacions o bé en representació pròpia de l’establiment. A més, també hi haurà una mostra de les activitats que realitzen i tallers de manualitats a càrrec d’empreses del sector tals com Casolem, Fundació Viver de Bell-Lloch, Barrankisme, La Llavor, etc; Circ per cortesía de la Fundació de Bell-Lloch (a càrrec del circ Viu i Riu), passejada amb rucs (Rukimon Rucs), circuit de bicicletes elèctriques i Slack-Line per posar a prova l’equilibri dels visitants, a càrrec d’Aira, natura i lleure (inclou concurs per motivar als més atrevits!).

La Fira de Turisme Rural i Familiar oferirà també una demostració de danses medievals de Vilamagore, lectura de contes en anglès i presentacions de llibres de guies de muntanya pels propis autors.

La Fira estarà ubicada al Parc Pompeu Fabra, al costat de la pista coberta.