8è concurs “Joves idees emprenedores” organitzat pel CSETC

Avui dimarts, 28 de maig de 2024, el Teatre Auditori Cardedeu ha acollit el lliurament dels premis a les millors idees emprenedores proposades per l’alumnat dels instituts de Cardedeu, de la Roca del Vallès, i de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor, en el marc del programa de foment de la cultura emprenedora entre les persones joves “Fem empresa”, impulsat i organitzat pel CSETC.

Les persones participants han fet mostra de la seva creativitat i capacitat innovadora i ho han posat difícil al jurat per decidir els millors projectes.

El premi a la millor idea original i innovadora ha estat pel projecte TEMPLATECH, una plantilla per sabates que incorpora un dispositiu GPS i un Bluetooth que es connecta amb el mòbil i emet una vibració a les sabates per guiar a les persones quan s’han de desplaçar a peu. És un projecte de l’alumnat del Centre de Formació la Mongia de Cardedeu.

El premi a la millor idea social, solidària i/o sostenible l’ha rebut el projecte TRENDING OUTFIT, presentat per un grup de l’INS La Roca del Vallès. Es tracta d’una aplicació mòbil que ajuda a les persones a crear els seus outfits, conèixer la roba en tendència del moment, així com afavorir la compra-venda de roba de segona mà i apostar pel medi ambient.

El premi al millor centre en qualitat dels treballs, l’ha rebut el INS La Roca del Vallès.

L’acte de lliurament de premis ha comptat amb l’assistència de més de 250 persones, entre alumnat i professorat de l’INS El Sui, l’INS Pla Marcell i l’INS M. Raspall de Cardedeu, l’INS La Roca del Vallès i l’INS Vilamajor de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor i el Centre de Formació la Mongia del Servei Local de Formació i Ocupació de Cardedeu.