Accelera el creixement 2016 – 5a edició

ACCELERA EL CREIXEMENT”, és un programa promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC amb la voluntat de recolzar empreses amb un elevat potencial de creixement.

Aquest programa es porta a terme des de l’any 2012 amb 50 pimes per edició de la demarcació de Barcelona, proporcionant els serveis necessaris, i incidint sobre aquells elements que són claus per al creixement, com poden ser, entre altres:

  • La Innovació
  • L’Equip Directiu
  • La Comercialització
  • El Desenvolupament de nous productes i serveis
  • La Internacionalització

OBJECTIUS DEL PROGRAMA:

  • Proporcionar les eines necessàries per tal de portar a terme una reflexió estratègica i identificar els factors claus d’èxit per al creixement empresarial.
  • Estructurar un full de ruta per al creixement de l’empresa i contrastar-lo amb experts amb una dilatada experiència en el foment del creixement de projectes empresarials.
  • Proporcionar eines de recolzament per tal que els projectes de creixement es puguin materialitzar.

EN QUÈ CONSISTEIX?

Les empreses participants tindran l’oportunitat d’accedir a 37 hores de formació i altres 36 hores més d’assessorament especialitzat in company, per tal d’abordar els seus projectes de creixement.

REQUISITS

El perfil d’empreses que es poden beneficiar són pimes amb tres treballadors o méscinc anys de vida o més, amb el centre decisió a la demarcació de Barcelona i amb voluntat de créixer.

De totes les candidatures rebudes se’n farà una selecció de les 50 empreses amb més potencial de creixement.

ANTERIORS EDICIONS

Els participants de les quatre primeres edicions del programa n’estan molt satisfets i creiem que val la pena que mireu aquests vídeos testimonials de participants en l’Accelera d’edicions anteriors.

 INSCRIPCIONS

Les candidatures es podran presentar fins el 6 de juny de 2016 per correu electrònic, fax o en mà, a la seu o delegacions de PIMEC o al vostre Centre Local de Serveis a les Empreses mitjançant el formulari d’inscripció.

INFORMACIÓ