Nova acció de millora de la competitivitat de les empreses

L’Ajuntament de Cardedeu, a través del  Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu (CSETC) i  del Servei Local d’Ocupació (SLO) – La Mongia, té l’objectiu de promoure l’ocupació i contribuir a millorar la competitivitat de les empreses del territori. Aquest any 2023, es vol donar un pas endavant amb un nou projecte per conèixer les necessitats de recursos i capacitats actuals i futures del teixit empresarial.

Per assolir aquest objectiu, necessitem la col·laboració de les empreses del territori.

Per això, demanem la seva participació en alguna de les activitats que s’han dissenyat per conèixer aquells aspectes més rellevants dels llocs de treball i d’altres característiques que s’estiguin generant en el teixit empresarial local, i de les professions clau actuals i futures.

En base a aquesta informació es pretén dissenyar accions i col·laboracions que permetin millorar l’encaix entre les necessitats de les empreses i persones autònomes, així com de les persones en recerca de feina o de nous projectes professionals o d’emprenedoria.

Alguns dels beneficis que pot aportar la participació de les empreses en el projecte són:

• Conèixer la situació, evolució i les característiques dels perfils professionals clau del teixit empresarial per ajustar l’equip humà a l’estratègia i activitat de la seva empresa.

• Disposar d’una oferta formativa adaptada a les necessitats presents i futures de les empreses.

• Suport en la captació i fidelització dels/de les professionals més competents.

• Conèixer nous models de gestió de l’equip humà que permeten captar, fidelitzar l’equip i continuar desenvolupant els seus coneixements, habilitats i aptituds.

• Crear i disposar d’un espai per compartir informació i coneixement entre el SLO i el CSETC, les empreses i els/les professionals necessaris pel desenvolupament econòmic i social del territori.

• Tenir coneixement de la disposició de les empreses locals a cooperar entre elles i/o a fomentar l’associacionisme.

Per desenvolupar aquesta acció ens acompanya l’empresa Cresàlida,  que és la responsable d’executar el projecte, i que es posarà en contacte amb les empreses per conèixer l’interès i la disponibilitat per participar en alguna de les activitats que hi ha previstes durant els propers mesos.

Si desitgeu més informació podeu contactar amb el CSETC (info@csetc.cat) o amb La Mongia, Servei Local d’Ocupació (lamongia@cardedeu.cat).

Agraïm d’antuvi l’interès donat que la vostra col·laboració aportarà molt valor a aquest projecte en particular, i al teixit empresarial i social en general.