Cardedeu ofereix el servei de Reempresa per conservar l’actiu empresarial

El CSETC posarà en contacte a empresaris que volen vendre la seva empresa i persones reemprenedores disposades a donar-los continuitat.

A partir d’aquest mes de juliol, Cardedeu disposarà d’un Centre Reempresa dins del Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu (CSETC), on s’oferirà assessorament tant als empresaris i empresàries que volen vendre la seva empresa com a les persones reemprenedores disposades a donar-los-hi continuïtat. L’objectiu és impulsar i estructurar la transmissió d’empreses com a via de creixement d’activitat econòmica, evitant així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació al municipi.

El programa Reempresa es va presentar ahir en un acte al CSETC que va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Cardedeu, Calamanda Vila, el vicepresident primer i president delegat de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, Ferran Civil, el president de la patronal Cecot, Antoni Abad, i el director del Centre de Reempresa de Catalunya, Albert Colomer.Amb aquest projecte, els emprenedors de Cardedeu i de municipis veïns amb conveni amb el CSETC, tindran la possibilitat de donar continuïtat a un negoci existent de qualsevol sector (comercials, industrials, agrícoles i de serveis). El CSETC serà qui posarà en contacte ambdues parts.El Centre de Reempresa de Catalunya ha aconseguit tancar des de finals de l’any 2011 un total de 100 casos de reempreses que han suposat una inversió total de 5.265.044 euros.