Presentació de Reempresa a Cardedeu

Dilluns, 8 de juliol de 2013, a  les 11 h. al CSETC (c. Josep Vilaseca, 23)

A partir del mes de juliol l’Ajuntament de Cardedeu s’incorpora al Centre de Reempresa de Catalunya per garantir la continuïtat de les empreses del seu territori.

Assiteixen a l’acte:

Il·lma. Sra. Calamanda Vila, alcaldessa de l’Ajuntament de Cardedeu

Il·lm. Sr. Ferran Civil, vicepresident primer i president delegat de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona

Sr. Antoni Abad, president de la patronal Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya

El passat mes de setembre la Diputació de Barcelona i la patronal Cecot van signar un acord de col·laboració per difondre i estendre la Reempresa a la província de Barcelona com un model d’emprenedoria i de creixement empresarial consolidat i que incideix en la continuïtat de les empreses. En definitiva, es treballa per aconseguir crear a Catalunya un mercat únic per la compra-venda d’empreses.

 

La Diputació de Barcelona desenvolupa el treball en xarxa amb els ajuntaments i la incorporació de l’Ajuntament de Cardedeu, a través del CSETC, al Centre de Reempresa de Catalunya s’emmarca en l’eix de treballar junts per consolidar el teixit empresarial existent i reforçar la seva competitivitat. A partir d’aquest mes de juliol, Cardedeu disposarà d’un Punt d’Atenció del Centre de Reempresa de Catalunya dins del Centre de Suport Empresarial i Tecnològic, on s’oferirà assessorament tant als empresaris que volen vendre la seva empresa  com als reemprenedors i reemprenedores disposats a donar-los continuïtat. L’objectiu de la Reempresa, que fa extensible amb aquesta col·laboració, és impulsar i estructurar la transmissió d’empreses per tal de generar creixement econòmic, evitant així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació al municipi.

PROGRAMA:

 
10.45 h. Acreditacions
11.00 h. Benvinguda a càrrec de Calamanda Vila, alcaldessa de l’Ajuntament de Cardedeu
11.10 h. Intervenció d’Antoni Abad, president de la Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, sobre la finalitat del programa Reempresa i els resultats obtinguts en aquests anys de funcionament. Aposta pel creixement del servei a través de l’acord amb la Diputació de Barcelona i els ajuntaments de la província.
11.15 h. Presentació dels serveis del Centre de Reempresa de Catalunya i descripció de la col·laboració establerta amb l’Ajuntament de Cardedeu, a càrrec d’Albert Colomer, director del Centre de Reempresa de Catalunya.
11.35 h. Intervenció de Ferran Civil, vicepresident primer i president delegat de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona.Presentació de l’acord de col·laboració ja signat i l’objectiu de la Diputació de Barcelona en donar suport a la difusió de Reempresa als municipis de la província.
11.45 h. Torn de preguntes i cloenda, a càrrec de Calamanda Vila, alcaldessa de l’Ajuntament de Cardedeu.
12.00 h. Fi de l’acte

Contacte CSETC:

info@csetc.cat

93 844 43 02

Contacte Reempresa:

Dept. de comunicació de la patronal Cecot – comunicacio@cecot.org – 630.91.80.26