Comença el Mercadet d’Artesania a Cardedeu

Mercadet Artesania CardedeuEl proper 19 de desembre se celebrarà un Mercadet d’Artesania a Cardedeu. El mercat serà al Passeig Mestre Alexandri de 10h a 20h i hi participaran artesans i artesanes professionals de Cardedeu i rodalies.

Es calcula que al Mercadet hi participaran fins a 20 parades i es comptarà amb l’actuació musical del grup local Tempus. A més, es prendran totes les mesures de seguretat sanitàries per evitar el contagi de la Covid19, com ara el control d’aforament.

L’esdeveniment donarà oportunitat a l’artesania local per mostrar i vendre les seves obres, centrades en els sectors de moda sostenible, il·lustració, disseny i joieria, entre d’altres. Alhora, el Mercadet permetrà a la població de Cardedeu i la comarca accedir a productes locals i de qualitat de forma regular.

La celebració d’aquesta primera edició del Mercadet ha estat possible gràcies a la col·laboració del col·lectiu d’artesania de Cardedeu, que durant 2 anys va organitzar un mercat dos cops l’any, i l’Ajuntament de Cardedeu. A nivell de consistori, aquesta iniciativa s’engloba en el foment de l’economia social del territori realitzada pel CSETC i també en el Pla de Suport Econòmic i Social per la Covid-19.