El comerç t’espera

L’Ajuntament de Cardedeu dona suport  a la campanya institucional per promocionar el comerç urbà i reforçar els seus valors que ha endegat la Generalitat de Catalunya a través de la Direcció General de Comerç, i del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), del Departament d’Empresa i Treball.

Sota el lema “El comerç t’espera” la campanya posa en valor el model de comerç de proximitat. Anar de compres no és només anar de compres, és  gaudir del sol a la cara, de creuar mirades pel carrer, d’enamorar-se perdudament d’un vestit o de passejar sense rumb pels nostres pobles i ciutats.

La campanya mostra persones que compren, persones que venen, persones que viuen i que conviuen. Es tracta una campanya analògica per comunicar una experiència analògica.

La campanya s’articula a través de diferents formats i suports de comunicació tant gràfics, audiovisuals, com digitals. Una campanya integral que serà present a la televisió, a la premsa escrita, a la ràdio, a mitjans digitals i exteriors.