4a edició del Divendres Verd organitzat per la Xarxa Comerç de Cardedeu: Moltes gràcies!!

Un any més, la Xarxa Comerç Cardedeu presenta el Divendres Verd, un dia per celebrar i creure en el comerç local i en la importància del lligam de comerços, serveis i restaurants del poble.

El Divendres Verd va néixer el 2020 per reivindicar i fer consciència de la importància de cuidar el teixit empresarial local enfront d’una gran campanya comercial i mediàtica com és el Black Friday. La gran majoria de petits comerços locals no poden sumar-se al carro dels grans descomptes donat que les condicions per obrir la persiana cada dia no són comparables a les de les grans cadenes ni els grans negocis de venda online .

Aquest 2023 la Xarxa enfoca el seu Divendres Verd amb una acció d’agraïment i un missatge molt clar: “Moltes gràcies”. Volen fer un agraïment a la clientela de Cardedeu i rodalies pel seu recolzament i confiança, per fer un consum conscient i de proximitat, per créixer al seu costat i per donar vida als carrers.

Com sempre es diu, el futur del comerç de Cardedeu és cosa de tots. A la vegada, també ho és el seu passat i el seu present. I és per això, que sense la gent que dona vida a tots els nostres negocis no seriem on som avui.

Per aquest Divendres Verd han dissenyat una campanya on posen cara als comerços associats a la Xarxa Comerç Cardedeu. Ells i la clientela son els protagonistes del dia a dia als carrers del nostre poble. Al mateix temps, a través de les xarxes socials, han publicat diferents missatges gravats per ells mateixos cap a la seva clientela.

També han creat l’”Intercanvi de Recompenses”, una acció que vol premiar tothom que compri aquests dies als comerços participants. En fer-ho, podran escollir a l’atzar una recompensa per bescanviar en un altre comerç participant. Aquestes recompenses son descomptes o detalls que es podran aconseguir i bescanviar del 20 al 30 de novembre.

Els comerços participants a l’Intercanvi de recompenses són: Agent d’assegurances Carla Pitarch, Agora, Artijoc, Autoreparacions Torras, Biopompas Cardedeu, Casa Arteu, Cotons, Farmàcia Cinta Forés, Gemma Complements, Jordi Pruna Estudi Fotogràfic, Lubulona , Moments de Patchwork, Pastisseria Sant Llehi, Perruqueria Mireia, Antic Casino Cardedeu i Sistres.

Des de la Xarxa Comerç Cardedeu, i amb el suport del CSETC – Ajuntament de Cardedeu segueixen treballant pel comerç local i per posar-lo en valor, creant accions de dinamització als carrers, defensant els interessos del petit comerç i recolzant el teixit comercial en el seu dia a dia.