En marxa la segona edició del curs de Creació de pàgines web i programació de l’Escola de Programació MogenTIC

Han començat les classes del curs de Creació de pàgines web i programació de l’Escola de Programació MogenTIC i ja estan obertes les inscripcions per a la segona edició d’aquest curs intensiu, que començarà al setembre. Es tracta d’una formació enfocada a l’aprenentatge de la programació tant de la part frontal i visible d’una pàgina web (front end), com de la part del darrere (back end), 100% subvencionat.

L’Escola de Programació és una de les línies d’intervenció prioritària del projecte MogentTIC, una iniciativa pública per a la promoció de l’ocupació a través de: la millora de les competències digitals de les persones i la incorporació de talent tecnològic a les empreses del sector digital 3.0 (Programa TTT = Talent, Treball i Tecnologia).

L’objectiu és consolidar un calendari permanent d’accions capacitatives intensives no només en eines TIC i els seus àmbits concrets d’ús i aplicació en l’àmbit professional, sinó també, en codis de programació que possibilitin la generació de noves solucions. La metodologia pedagògica se sosté en la pràctica (en terminologia anglesa: learning by doing). Cada acció incorpora classes presencials, virtuals, treball i aprenentatge autònom i un projecte de final de curs, basat en necessitats reals de mercat.