FIRA DE SANT ISIDRE 2022

Torna la Fira de Sant Isidre de Cardedeu, del 13 al 16 de maig

Després de l’absència de dues edicions, torna la Fira de Sant Isidre de Cardedeu, la FICARD, del 13 al 16 de maig. I ho fa amb una programació farcida d’activitats lúdiques, culturals, esportives i tradicionals, amb protagonisme del bestiar, l’espai d’Agroecologia, la Mostra Gastronòmica i la zona d’entitats i de la Xarxa Comerç Cardedeu.

La 37a edició de la Fira s’estrenarà el divendres, 13 de maig, a les 19 h, amb la inauguració a l’estand de l’Ajuntament, en un acte que comptarà amb la presència d’organitzadors, d’autoritats, i d’en Peyu, popular humorista, actor i comunicador.

El Passeig del Mestre Alexandri serà, com és tradicional, l’espai d’exposició de bestiar de raça: equí, boví, porcí, raça Frisona-Holstein, Bruna; Cabrum, etc.

L’Espai Agroecològic, ubicat al Parc Pompeu Fabra, amb expositors productors i productores locals, on es realitzaran activitats diverses. Consulteu les activitats al programa de l’Espai Agroecològic

La 33a Mostra Gastronòmica se celebrarà cada dia de la Fira de les 19.30 a les 24 h, i acollirà una bona representació de restaurants de Cardedeu i de rodalies. Lloc: Al Parc dels Pinetons.

Les entitats i la Xarxa de Comerç estaran ubicades al lateral de la pista coberta del Parc Pompeu Fabra.

També hi haurà l’espai Juga i Aprèn, dedicat a jocs i activitats infantils, amb rocòdrom, circuit de karts, bicicletes sense pedal… Funcionarà el dissabte i el diumenge, de les 10.30 a les 14 h i a la tarda, de les 16 a les 20 h.

D’entre les activitats, no hi faltarà el 28è Concurs Mundial de borregos, obert als majors de 16 anys. Tindrà lloc a el diumenge, 15 de maig, a les 19.30 h, al lateral de la Pista Coberta.

Podeu consultar totes les activitats, al programa ADJUNT i a https://ficard.cat/