Ja tenim aquí la 5a edició de la Fira Ecosocial de Cardedeu

Una trentena de parades de projectes locals d’economia social i solidària, entitats de cooperació i un espai destacat per a productes agroalimentaris del Mercat de pagès s’ubicaran a la plaça de Sant Corneli, el proper dissabte 8 d’octubre, en el marc de la 5a edició de la Fira Ecosocial que organitza l’Ajuntament de Cardedeu.

La programació del dissabte es complementarà amb d’altres activitats lúdiques, d’entre les quals un espectacle familiar, un taller de fermentats i d’elaboració de conserves, un taller de Basket Beat (música amb pilotes de bàsquet), un concert itinerant i un dinar popular.

Per al taller de fermentats i d’elaboració de conserves, és preferible la inscripció prèvia a: ponscm@cardedeu.cat. Per al dinar popular, les inscripcions es faran el mateix dia, a la Fira.

Prèviament a les activitats del dissabte, el dimecres 5 d’octubre s’ha organitzat la taula rodona  “Quan la realitat climàtica supera la ficció”, en la qual es parlarà de novel·les que dibuixen futurs distòpics no tan llunyans i escenaris on la cooperació és clau per fer front a la lluita climàtica.

La xerrada comptarà amb la participació dels experts Miguel Pajares, Rubén Suriñach i Gisela Torrents, amb la dinamització de la periodista Ruth Mañero. Tindrà lloc al Teatre Auditori Cardedeu (18.30 h).

La Fira Ecosocial de Cardedeu representa el tret de sortida de la Tardor Ecosocial, amb tot un seguit d’activitats a l’entorn de l’economia social i solidària que es duran a terme al Vallès Oriental aquest mes d’octubre, sota el paraigües de l’Ateneu Cooperatiu.

Paral·lelament, durant tot el mes d’octubre es podrà veure l’exposició Siguem Refugi al Teatre Auditori Cardedeu.

5a FIRA ECOSOCIAL DE CARDEDEU

Dimecres 5 d’octubre

18.30 h Taula rodona al Teatre Auditori Cardedeu

Quan la realitat climàtica supera la ficció

Com entendre la fi del món i arribar a final de mes

Miguel Pajares, Rubén Suriñach, Gisela Torrents. Dinamitzat per Ruth Mañero

Dissabte 8 d’octubre

10 – 14 h A la Plaça de Sant Corneli

Fira d’entitats i projectes d’economia social i cooperació internacional i Mercat de pagès ecològic

11 h Espectacle familiar

L’aigua, una font de contes

11 h Taller de fermentats i elaboració de conserves

12 h Taller de Basket Beat

13 h Concert itinerant: Passeig glosat

14 h Dinar Popular