Ja tenim aquí la programació d’activitats del CSETC per a la tardor

Podeu consultar el programa d’activitats del CSETC per al segon semestre d’aquest any, hi trobareu un ampli ventall d’activitats, en la seva majoria presencials, que es duran a terme de setembre a desembre del 2022.

Aquesta tardor es duran a terme activitats per a emprenedors i empreses del territori orientades a treballar aspectes de gestió del negoci, màrqueting i vendes i també que enfocades a la implementació d’eines digitals. La Mónica Mendoza ens acompanyarà al novembre per facilitar la formació Les 12 úniques maneres de captar clients, la Rosaura Alastruey en el marc de l’Aula Tecnològica impartirà una sessió de Linkedin, tens optimitzada la que ja és la millor xarxa de contactes que existeix, l’Elisabet Bach ens ajudar a Respondre les 5 preguntes clau sobre la situació econòmica del nostre negoci i que no sabíem com contestar, entre altres formacions que es podrien citar.

En aquesta programació, com a novetat, oferirem diferents tallers, formacions i una masterclass en el marc del projecte de l’Aula Sistèmica, que amb un enfocament multidimensional, a més dels elements racionals més habituals, incorpora la visió i metodologia sistèmica en el disseny i implementació del projecte de negoci.

També trobareu tallers i activitats per a comerciants, de temes relacionats amb el consum, enfocats a la gestió de les indústries culturals i també la represa de les trobades de networking per a crear sinergies entre emprenedors i empresaris del territori.

Consulta tota la informació aquí