Jornada Ocupació – Què fan les empreses amb el meu currículum? – 10 desembre

Des del Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Cardedeu, s’ha organitzat aquesta jornada orientada a persones que estan en recerca activa de feina i també a empreses i orientadors.

Els continguts versaran sobre com fer-se visible als ulls del seleccionador i també com funcionen els processos de selecció. Per a això comptarem amb persones de RRHH, experts en xarxes socials i en l’àmbit de les competències, així com amb algunes empreses i representants empresarials del territori.

Lloc: Centre Cultural de Cardedeu (CECUCA) – Av. Rei en Jaume, 118 – Cardedeu

Data: Dijous, 10 de desembre

Horari: 9.30h a 14.30h

PROGRAMA

9.30h     Benvinguda a càrrec de la Regidora de Formació i Ocupació, Sr. Núria Hernández Gil.

9.45h     Taula Rodona: Com es fan els processos de selecció? Participació de representants de les empreses Adecco, Randstad, Infojobs i Hola Rosa. Modera: Sra. Mercè Gómez, directora i sòcia fundadora de Nau Desenvolupament Professional SL.

11h         Torn de paraules

11.15h   Pausa-cafè

12h        Conferència La selecció de persones seguint el model de gestió per competències, a càrrec de la Sra. Marta Zaragoza Domingo, sòciadirectora a Cresàlida, creixement i consolidació empresarial.

13h        Els processos de selecció des de la perspectiva de l’empresa. Amb la participació del Sr. Daniel Mastral, director financer de Zeller Plastik i el Sr. Josep Soto, president de PIMEC Joves empresaris del Vallès Oriental.

14h        Torn de paraules

14.30h Cloenda a càrrec de l’alcalde Sr. Enric Olivé.

Inscripcions: Formulari d’inscripció

Informació: Servei Local d’Ocupació – Centre de formació La Mongia, Av, Jaume Morató, 18 – Cardedeu

Telèfon: 93 841 88 14

Email: cf@cardedeu.cat