La intel·ligència artificial, protagonista de la 13a Nit de l’Emprenedoria

La cita, adreçada a empreses, emprenedores i professionals, tindrà lloc el dia 20 d’octubre, a les 18 h, al Teatre Auditori Cardedeu

La intel·ligència artificial està revolucionant els negocis. Vuit de cada deu empreses està experimentant amb noves eines tecnològiques i el 98 % considera que la intel·ligència artificial tindrà un rol important en les estratègies de negoci en els pròxims anys.

“La intel·ligència artificial aplicada als negocis. Tendències, eines i noves competències” és el títol de la 13a Nit de l’Emprenedoria, que organitza el Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu (CSETC) i que tindrà lloc el proper divendres, 20 d’octubre, al Teatre Auditori Cardedeu.

La sessió constarà d’una taula rodona, de 18 a 20 h, que comptarà amb els següents ponents:

  • Santiago Dopazo, fundador de Xr-dreams parlarà sobre el concepte de la intel·ligència artificial i en quins àmbits pot ser-ne útil.
  • Sergi López, soci i co-gerent d’Àgora, on estan duent a terme un projecte en intel·ligència artificial per optimitzar processos i millorar servei als clients.
  • Cai Felip, fundador d’Union Avatars, compartirà el seu projecte i l’ús que en fan de la intel·ligència artificial.
  • Jordi Secall, fundador de Guspirah!, productora de continguts digitals, reflexionarà sobre si la intel·ligència artificial pot ser una amenaça o una oportunitat per al sector de la comunicació digital -i no digital-.

Tot seguit, hi haurà un pica – pica networking a peu dret.

La Nit de l’Emprenedoria és un espai de trobada obert i interactiu perquè persones empresàries, emprenedores i professionals comparteixin i intercanviïn les seves experiències, coneixements i inquietuds.

 

Les inscripcions ja són obertes – Inscripcions