Licitació de parades i bar del Mercat Municipal de Cardedeu

Ampliació termini licitacions parades i bar Mercat Municipal de Cardedeu CSETCL’Ajuntament de Cardedeu amplia el termini del procés d’adjudicació de les 4 parades disponibles i del bar del Mercat Municipal. Les bases per participar del concurs es poden consultar en aquest enllaç, i les sol·licituds es poden presentar fins el 6 de novembre.

El Mercat Municipal de Cardedeu disposa de 14 parades interiors, 6 botigues exteriors, un autoservei i un bar. A més a més, cada dissabte, a 50 metres del Mercat, a la zona pacificada de la Carretera de Cànoves,  es munten les parades annexes del Mercat Municipal: és el Mercat de Pagès.

El Reglament del Mercat (aprovat el 2017) determina que les parades han d’oferir, principalment, productes d’alimentació com: Peix i marisc, Pesca salada, olives i conserves, Carnisseria, Menuts, Cansaladeria-Xarcuteria, Aus, caça i ous, Fruita i verdura, llegums i cereals, Fleca, Productes dietètics i d’herbolari, Queviures, Plats precuinats, Dolços i llaminadures. També es poden oferir Plantes i flors, així com Altres productes no alimentaris compatibles amb els productes alimentaris del Mercat.

 

LES PARADES

Mercat Municipal Cardedeu

L’oferta actual a l’interior del Mercat és de 2 carnisseries, 2 xarcuteries, 2 polleries, 1 fruiteria, 1 peixateria i 1 parada de llegums, pesca salada, olives i conserves. A les botigues exteriors, hi ha 1 botiga de queviures, 1 celler, 1 herboristeria, 1 pastisseria, 1 autoservei de congelats i 1 instal·lador de vidres i aluminis. Al Mercat de Pagès, hi ha productes ecològics i de proximitat.

El reglament també determina que només hi pot haver, com a màxim, 2 parades del mateix producte. Per això, les denominacions de Carnisseria, Cansaladeria-Xarcuteria, Aus, Caça i Ous no podran accedir a aquest concurs ja que la disponibilitat de parades per a aquests articles ja està exhaurida.

En canvi, per poder assegurar la varietat de productes al Mercat, cal ampliar el nombre de parades que venguin productes com el peix  i la fruita  i, també de menjars preparats  i altres productes que actualment no hi son.

 

Bar Mercat Municipal CardedeuEL BAR

El Bar del Mercat s’ha remodelat i té un accés directe des del carrer, opció de terrassa exterior i pot funcionar de manera independentment de si el Mercat està obert o tancat. D’aquesta manera, pot ser un punt de trobada de la gent del poble i un nou referent en la restauració del municipi.

 

 

VOLEU VENIR A VENDRE AL MERCAT?

Mercat Municipal CardedeuSi voleu emprendre o ampliar el vostre negoci al Mercat Municipal de Cardedeu amb algun dels productes que necessitem…..

Si sou professionals innovadors, que prioritzeu l’ús del producte de proximitat, de qualitat i ecològic….

Si que oferiu articles de 4a i 5a gamma i teniu un tracte personalitzat amb la vostra clientela….

Si fomenteu l’economia social i solidària i sou sensibles en temes mediambientals…..

 

Podeu presentar una sol·licitud fins el dijous 22 d’octubre, inclòs.

Heu de:

  1. Accedir a la documentació i omplir-la:
    • Opció 1: Entrar al Taulell d’anuncis de la web de l’Ajuntament i descarregar la documentació de l’apartat de referències de l’anunci.
    • Opció 2: Enviar un correu a info@csetc.cat i us fem arribar la documentació.
  2. Presentar la sol·licitud al Registre General d’Entrada de l’Ajuntament situat a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (cal cita prèvia) amb la instància del model i un sobre tancat amb la resta de documents.

 

COM ÉS EL MERCAT?

Mercat Municipal CardedeuInaugurat l’any 1982 i remodelat en els darrers anys, el Mercat Municipal és un espai modern adaptat a les necessitats de la ciutadania de Cardedeu i dels pobles del voltant.

Situat en ple centre urbà, el Mercat esdevé un referent local de producte fresc, de qualitat i de proximitat i tracte 100% personal.

El Mercat Municipal és a la Carretera de Cànoves, 28 i també s’hi pot accedir des del Carrer de Cervantes. Cada dilluns, queda envoltat per les parades del Mercat setmanal. Està  obert de dilluns a dissabte de 8 a 2 i els dimarts i divendres de 5 a 8 de la tarda (juliol i agost només els divendres). Les botigues exteriors, l’autoservei i el bar marquen el seu horari segons la normativa municipal i de comerç. Les parades annexes estan tots els dissabtes de l’any de 8.30 a 13.15.

Actualment, el Mercat també compta amb un espai de dinamització amb un zona per a la mainada i una cuina per a la realització d’activitats com tallers i cursos.

 

Per a més informació, podeu contactar amb nosaltres enviant un correu a info@csetc.cat o trucant al 938444302.