Linkedin, la xarxa de contactes de la teva empresa – Aula Virtual – Caixa Eines Tecnològiques – 21 i 22 octubre 2020

Linkedin la millor xarxa de contactes - CSETC CardedeuTens optimitzada la que ja és la millor xarxa de contactes que existeix?

Orientat als negocis ja en marxa o projectes que ja s’estan assessorant al CSETC.

Dins el programa formatiu Màrqueting Digital 2020 #eMKT20,  treballem diferents eines per ajudar a la promoció dels negocis amb l’etiqueta “Caixa d’eines tecnològiques”. Aquesta formació es desenvolupa mitjançant 2 webinars de 2,5 hores cadascun a l’Aula Virtual, on es treballarà a fons l’eina digital Linkedin com a potent xarxa professional.

Dinamitzat per Rosaura Alastruey, pionera del networking professional (BEN FET) i formadora d’eines digitals per facilitar el màrqueting empresarial com LinkedIn, plataforma de la que forma part des del 2004.

Objectius

Amb més de 706 milions d’usuaris registrats, i un creixement exponencial durant el confinament, LinkedIn ha esdevingut ja un potent directorio de professionals per establir contacte, fer propostes i generar negoci. Però, la saps utilitzar realment? Tens el teu perfil professional optimitzat? I t’has plantejat reforçar la teva presència amb un estratègic perfil d’empresa?

Contingut

  • LinkedIn: situa’t i coneix les seves xifres exponencials.
  • El perfil personal, el teu diamant en brut: li donem “brillantor”?
  • El perfil d’empresa: te l’has plantejat com emprenedor/a?
  • 10 consells avançats per treure-li el màxim profit

Auditoria prèvia: Envia el perfil de Linkedin al correu activitats@csetc.cat abans del 16 octubre 2020, i la dinamitzadora us lliurarà un anàlisi del vostre perfil.

Observacions: Heu de tenir una empresa creada o un projecte emprenedor que estigueu treballant actualment.

Data: Dimecres 21 i dijous 22 octubre  de 10h a 12h30

Lloc: Aula Virtual del CSETC mitjançant plataforma online. S’enviarà el link d’accés i la contrasenya 48 hores abans del webinar.

Material: És necessari disposar d’ordinador amb webcam i micròfon, o en el seu defecte, amb la tablet o mòbil que deurà tenir instal·lada l’aplicació de la plataforma online.

Inscripcions: Places limitades. Si estàs interessat/da en assistir-hi omple el Formulari inscripció

*Si no ets usuari/ària del CSETC, per assistir a la formació és necessari aportar el DNI/NIE mitjançant un fitxer pdf o una foto del mateix, al correu info@csetc.cat

**És obligatori connectar-se uns 15 minuts abans al link que rebreu al vostre mail per assegurar que els aspectes tècnics de connexió, imatge i so funcionen correctament, i d’aquesta manera el temps de 2,5 hores de cada webinar sigui el temps efectiu real.

Informació i contacte CSETC:  info@csetc.cat o 93 844 43 02