El mercat d’aquest dilluns 19 d’octubre, redueix el nombre de parades per donar compliment a les noves mesures de la Generalitat

Les parades de fruita i verdura del carrer de Cervantes es mantenen amb l’aforament del 30%

Mercat Setmanal CardedeuEn el  marc de les noves mesures per aturar l’increment de casos de Covid-19  que han entrat en vigor aquest mateix divendres i per tal de donar estricte compliment en la limitació de l’aforament del 30% en el cas dels mercats no sedentaris, aquest proper dilluns 19 d’octubre, es redueix el nombre de parades del  Mercat. Es mantenen les parades de fruita i verdura del carrer de Cervantes, complint amb l’aforament establert per la Generalitat.

 

Mercat Setmanal Cardedeu restriccions covid19Com va passar durant la reobertura del mercat després del confinament de la primavera passada, es delimitarà la zona del mercat amb tanques i es controlarà l’accés que només es podrà fer per alguns punts concrets.

 

Des de l’Ajuntament s’està treballant en mesures o  localitzacions alternatives per tal  que , el 26 d’octubre i, si cal, també les següents setmanes, el  Mercat dels dilluns  pugui desenvolupar l’activitat comercial i de servei a la ciutadania de Cardedeu amb total seguretat  i donant compliment a la resolució de la Generalitat.