Aparadorisme per ecobotigues – Aula màrqueting – 29 octubre 2020

Aparadorisme ecobotigues Agroecologia Cardedeu Comerç Csetc MàrquetingPresentació de producte en establiments d’aliments ecològics

Orientat als comerciants i professionals que fan venda al públic d’aliments ecològics de Cardedeu i els municipis amb conveni de col·laboració: Sant Antoni de Vilamajor, Sant Pere de Vilamajor, Cànoves i Samalús, Vilalba Sasserra i La Roca del Vallès.

Dins el programa Aula de Màrqueting, es realitza 1 webinar de 90 minuts on treballem com podem millorar la presentació de productes ecològics ja sigui en aparadors de botiga com en parades de mercat.

Dinamitzat per Pep Navarro, director d’art de Puntiapar, destinada a l’aparadorisme en la petita i mitjana empresa .

Objectius

Visualitzar tots els punts de contacte que cal tenir presents per millorar la imatge d’un comerç o d’una parada del mercat.

Contingut

  • Tractament dels aspectes sobre la imatge externa d’una parada o botiga, l’ambientació i el visual marxandatge
  • Eines per aportar un valor afegit al seu negoci, des de l’òptica del producte (entre d’altres la presentació, la col·locació i l’atrezzo del producte)

Visita de consultoria presencial: La formació es complementa amb una visita al comerç o parada pel formador durant els dies 29, 30 o 31 d’octubre. Enviar dia i hora de visita desitjada a activitats@csetc.cat

Data: Dijous 29 octubre  de 14h30 a 16h

Lloc: Aula Virtual del CSETC mitjançant plataforma online. S’enviarà el link d’accés i la contrasenya 48 hores abans del webinar.

Material: És necessari disposar d’ordinador amb webcam i micròfon, o en el seu defecte, amb la tablet o mòbil que deurà tenir instal·lada l’aplicació de la plataforma online.

Inscripcions: Si estàs interessat/da en assistir-hi omple el Formulari inscripció i envia mail amb dies i hores preferibles per fer la visita presencial.

*Si no ets usuari/ària del CSETC, per assistir a la formació és necessari aportar el DNI/NIE mitjançant un fitxer pdf o una foto del mateix, al correu info@csetc.cat

**És obligatori connectar-se uns 15 minuts abans al link que rebreu al vostre mail per assegurar que els aspectes tècnics de connexió, imatge i so funcionen correctament, i d’aquesta manera el temps de 1,5 hores de cada webinar sigui el temps efectiu real.

Informació i contacte CSETC:  info@csetc.cat o 93 844 43 02