Nova convocatòria d’ajuts econòmics per l’activitat agroecològica a Cardedeu 2020

Ajuts foment agroecologia Cardedeu 2020Les sol·licituds es poden presentar a partir del dia 13 i fins el 23 de novembre de 2020, a través de la Seu electrònica.

Per tercer any consecutiu, des del CSETC – Ajuntament de Cardedeu s’ha creat una convocatòria d’ajuts econòmics per promoure la producció, elaboració i consum d’aliments agroecològics a Cardedeu. La convocatòria completa i els models de sol·licitud es pot consultar i descarregar als següents enllaços:

Com en els anys anteriors, l’ajuda es dirigeix a empreses de producció i elaboració d’aliments ubicades a Cardedeu i amb certificació ecològica. Com a novetat, enguany s’incorpora una línia d’ajuda al consum col·lectiu organitzat. Així, es fomenta l’augment de la demanda planificada d’entitats d’Economia Social i Solidària que fan compra directa a les produccions ecològiques del territori.

El termini per presentar la sol·licitud i justificació pels ajuts d’aquest 2020 finalitza el 23 de novembre. La tramitació s’ha de fer de forma telemàtica a través de la Seu electrònica.