11a Tarda/Nit de l’emprenedoria – 2 desembre 2020 – 17h

11a Tarda Nit emprenedoria Cardedeu CSETCINNOVACIÓ VERSUS INCERTESA

Els 2 “IN” dels projectes emprenedors

 

El CSETC organitza per onzè any consecutiu la Tarda/Nit de l’emprenedoria,  un espai de trobada, obert i interactiu, perquè empresàries i empresaris, professionals i emprenedores i emprenedors comparteixin i intercanviïn les seves experiències i coneixements i inquietuds.

Aquesta edició, degut a la situació d’alerta sanitària per la Covid-19, es realitzarà en format online, i en horari de tarda: a les 17h. Degut a aquesta situació tan especial, l’emprenedor@ que portem dins es troba davant la incertesa del present i del futur proper i, una de les maneres com poden actuar és fer-li front amb la innovació.

L’acte consisteix en un debat participatiu amb experts de la matèria com Mercè Brey, ideadora i fundadora de Blue Transforming Power, i en Xavier Marcet, presidente de Lead To Change (empresa de consultoria en innovació estratègica), que compartiran les seves experiències en referència als riscos de les innovacions o les actuacions enfront de les incerteses. Els assistents podran participar activament amb les seves preguntes i comentaris. L’assistència al debat participatiu és gratuïta, prèvia inscripció al formulari.

En aquesta ocasió no es realitzarà l’habitual sopar-networking, que esperem podrem realitzar a l’edició del proper any.

Inscripcions : Formulari inscripció a la 11a Tarda/nit de l’emprenedoria

Material: És necessari disposar d’ordinador amb webcam i micròfon, o en el seu defecte, amb la tablet o mòbil que deurà tenir instal·lada l’aplicació de la plataforma online.

Guió de la 11a Tarda/Nit de l’Emprenedoria

INNOVACIÓ VERSUS INCERTESA – Els 2 “IN” dels projectes emprenedors

Dia: 02/12/2020

Hora: 17.00 h a 18.30 h

Lloc:  Online mitjançant plataforma Zoom

PROGRAMA

16.45 h.  Entrada a la sessió online

17.00 h  Benvinguda i presentació de l’acte a càrrec del Sr. Ramon Arribas, regidor de Desenvolupament Econòmic Local de l’Ajuntament de Cardedeu

17.10 h  Debat participatiu format per:

18.00h Torn de preguntes i compartició d’experiències de les persones assistents

18.20 h Cloenda a càrrec de

  • Il·lm. Sr. Enric Olivé, Alcalde de l’Ajuntament de Cardedeu

Més informació a info@csetc.cat i 93.844.43.02

Seguiment a Twitter mitjançant #nitEmprenedoria