Obert el termini per optar al servei d’explotació de la nova guingueta del parc de Pompeu Fabra

L’Ajuntament de Cardedeu ha obert el procés de licitació i contractació del servei de gestió i d’explotació de la guingueta del parc de Pompeu Fabra, actualment en fase de construcció. Una part dels vestidors de la pista del parc s’està reformant per transformar-la en un bar restaurant i amb serveis afegits.

Les persones i empreses interessades en gestionar la guingueta tenen temps fins el divendres 6 d’abril per presentar les seves propostes.

Per resoldre dubtes i respondre preguntes en relació a la gestió de l’espai, s’ha programat una reunió informativa el dimarts 20 de març, a les 18 h, al CSETC (Josep Vilaseca, 23).

L’objectiu de la guingueta és oferir un espai de restauració amb begudes i productes de temporada, preferentment de Km0 i ecològics, i amb terrassa. A més, ha de ser també un punt d’informació turística on s’atengui a les persones visitants, se l’orienti sobre rutes itineraris naturals circuits, així com activitats, culturals, esportives i d’interès turístic.

Tots els detalls de la licitació i dels plecs tècnics i administratius del contracte es poden consultar al Perfil del contractant, a l’enllaç adjunt.

Perfil del contractant: Licitació i contractació del servei d’explotació de la guingueta del parc de Pompeu Fabra