Advanced Factories 13-15 març 2018

El Pacte Nacional per a la Industria va establir moltes iniciatives per millorar la competitivitat de les nostres empreses de l’àmbit industrial. Entre algunes d’elles està previst ajudar a les nostres pimes a abraçar la denominada Industria 4.0, amb l’objectiu d’escalar ràpidament posicions en la millora de la nostra productivitat i innovació.

 

És per això que els propers 13-15 de març s’organitza a Barcelona l’Advanced Factories i el Congrés Europeu d’Industria 4.0, del que la Diputació de Barcelona a través de la Delegació de Promoció Econòmica i Ocupació en són col·laboradors. Advanced Factories es una cita amb el món de l’automatització industrial, la màquina-eina, la robòtica, i també amb les noves tecnologies entorn a la industria 4.0, la fabricació en 3D, la intel·ligència artificial, la ciberseguretat industrial, la internet industrial de les coses (IIoT), el blockchain o el big data.

 

 

És un event a l’alçada dels reptes als que ens hem d’enfrontar la industria catalana si volem millorar la nostra competitivitat. Una fira amb les solucions i la maquinaria industrial més innovadora, i el congrés europeu més important en industria 4.0. Tot plegat per ajudar-nos a millorar la nostra empresa i dissenyar plantes industrials més avançades i digitals.