Sant Jordi 2023. Alguns llibres recomanats per a persones emprenedores

La diada de Sant Jordi és una festa molt esperada a Catalunya, que se celebra cada 23 d’abril. A Cardedeu, aquesta celebració també és un esdeveniment destacat en què els carrers es converteixen en un gran aparador de llibres i roses, i on les llibreries i floristeries es preparen per rebre a tota la gent que vol gaudir d’aquesta tradició.

Hem recopilat cinc llibres rellevants per a emprenedors que podeu trobar a les diferents parades de la diada de Sant Jordi a Cardedeu.

  1. Zero to One“, de Peter Thiel. Aquest llibre proposa una perspectiva diferent per a l’emprenedoria, defensant la importància de crear coses noves en lloc de simplement millorar les ja existents.
  2. El mètode Lean Startup“, d’Eric Ries. Aquest llibre ofereix una guia pràctica per al desenvolupament de productes i empreses de forma àgil i eficient.
  3. L’art de començar“, de Guy Kawasaki. Aquest llibre ofereix una sèrie de consells pràctics per a la creació i el llançament d’un negoci amb èxit.
  4. El llibre negre de l’emprenedor“, de Fernando Trias de Bes. Aquest llibre aborda les dificultats i els reptes que enfronten els emprenedors i ofereix estratègies per superar-los.

En definitiva, la diada de Sant Jordi no és només una celebració cultural, sinó també una oportunitat per trobar inspiració i eines per als qui volen emprendre. Aquests cinc llibres són només alguns exemples de l’ampla varietat d’opcions que es poden trobar en aquesta festivitat literària a Cardedeu.

En aquest enllaç podeu consultar tota la programació cultural en motiu de la diada de Sant Jordi d’aquest any a Cardedeu.