Torna el Fora Estocs

Un any més, la Xarxa Comerç Cardedeu presenta la seva activitat “Fora Estocs”, una oportunitat per accedir a articles de qualitat a un bon preu. 

La Fora Estocs arriba al Mare de Déu del Pilar! Una vegada més, el primer cap de setmana de març des de la Xarxa Comerç Cardedeu organitzen la Fora Estocs com a remat final de les rebaixes d’hivern.
La Fora Estocs inclou dues activitats: la Fora Estocs a la botiga del 26 de febrer al 3 de març als establiments i la fira Fora Estocs el diumenge 3 de març al matí al Carrer Mare de Déu del Pilar.

Fora Estocs a la botiga
Del 26 de febrer al 3 de març els comerços participants ofereixen els últims descomptes als seus establiments.
Establiments participants a la Fora Estocs a la botiga: Sistres, Suc de taronja, Peu Xic, Calçats Carles Cánovas, Sabateria Santi Martí, Esports10, Godoy Cardedeu, Artijoc, Compàs, Gemma Complements, Estudi fotogràfic Jordi Pruna, Moments de Patchwork, Fruites i verdures de la Vila, La Fresca, Aquiiaraestimat i Herbolari 7 Chakras.

Fora Estocs al Carrer Mare de Déu del Pilar
El diumenge 3 de març de 10 a 14h al Carrer Mare de Déu del Pilar, entre els carrers Doctor Klein i Balmes serà l’última oportunitat per comprar productes fora estoc. A més, durant tot el matí gaudirem de diferents activitats!

• 10.30h Masterclass de Zumba amb Powerfit Zone
• 11.30h Storytime amb Kids&Us
• 13h Connecta amb el teu interior amb Aquiiaraestimat
• També hi haurà vermut per tothom!

Establiments participants: Sistres, Suc de taronja, Godoy Cardedeu, Gemma Complements, Estudi fotogràfic Jordi Pruna i Aquiiaraestimat.

120€ en joc!

Durant tota la setmana qui compri productes fora estoc o participi a les activitats de diumenge, entrarà al sorteig d’un dels 4 vals de 30€ per bescanviar als establiments associats a la Xarxa Comerç Cardedeu.

No us perdeu una nova oportunitat de gaudir de bons preus i bon tracte del comerç de proximitat, el comerç conscient, el comerç de Cardedeu!!!