Alumnes de l’IES Pla Marcell fan vídeos per a promoure el consum responsable al Nadal

Per aquesta campanya de Nadal, comptem amb l’alumnat de 3r d’ESO de l’IES Pla Marcell als qui hem encarregat de fer un vídeo per a promoure el consum responsable i el comerç local de manera coordinada amb els i les mestres de l’àrea de ciències socials.

Els vídeos presentats ens donen pautes per a fer les nostres compres de manera responsable, ara i tot l’any. Comprar a Cardedeu és donar suport als projectes locals que aporten vitalitat econòmica i social al municipi.

El vídeo seleccionat per a ser publicat a les xarxes socials es titula “Un petit gest, un gran canvi” i ens parla de la idea de proximitat a través de la grandesa de les coses petites i quotidianes, el comerç de local i la importància de cuidar les relacions intergeneracionals. Felicitats! A Iris Romero, Andrea Lopez, Bruna Viader i Bruna Pizarro de la classe 3r D.

Avui una comitiva d’alumnes han vingut al CSETC a fer una visita per a conèixer les instal·lacions i serveis i han rebut el reconeixement per part de Carme Mallorques,  regidora de Desenvolupament Local, Comerç i Turisme i un petit lot de productes residu zero.

Des de l’Ajuntament ens fem ressò del vídeo a les nostres xarxes, us animem a compartir-lo!

 

OMIC – Cardedeu

omic@cardedeu.cat

telf: 93 844 43 02