Intel·ligència artificial a l’empresa: els primers passos

Quatre empreses catalanes, que ja treballen amb solucions en intel·ligència artificial, donen algunes claus sobre com les empreses poden implantar aquesta tecnologia en el seu dia a dia. Totes elles han participat a l’Exponential Day 2023.

 

Aplicar tecnologies avançades com la intel·ligència artificial pot suposar un gran repte per a les empreses: cal identificar quines són les àrees on es pot fer servir; s’ha de provar i tornar a provar; cal formar als treballadors i tot plegat s’ha de fer pas a pas per veure on pot aportar valor real a mig i llarg termini.

Aquests són alguns dels comentaris que Enric Plana, de M47Labs; Albert Uriela, d’OmniosDiego Bartolomé, de Sintetic.ai i Marcos Luengo, de Vidext han fet sobre l’ús d’aplicacions en intel·ligència artificial per part de les empreses.

 

A la vegada, són conscients que tecnologies com aquesta viuran una evolució exponencial durant els propers anys. “El que ara sembla molt revolucionari es quedarà. Serà difícil entendre llocs de treball on no s’incorpori aquesta tecnologia per prendre decisions”, apunta Uriela.

Tots ells han participat a l’Exponential Day 2023 presentant les seves aplicacions. Recupera les seves ponències a l’Exponential Day 2023!

Text per gentilesa d’acció