Escolta el batec del teu comerç

L’Ajuntament de Cardedeu dona suport a la campanya en la que 1700 comerços i restaurants del Vallès Oriental participaran per posar en valor els establiments de proximitat.

La iniciativa que es va presentat dimarts amb el lema “Escolta el batec del teu comerç” està impulsada per PIMEC i busca desvincular-se de campanyes com la del Black Friday. Serà els propers 1,2 i 3 de desembre tot i que algunes accions s’allargaran durant tota la campanya de Nadal i Reis. La Xarxa Comerç de CArdedeu hi està adherida.

L’objectiu de la campanya és posar en valor el comerç de proximitat de tot Catalunya i fer visibles les seves fortaleses i el seu valor afegit enfront de les grans empreses o les compres online de grans operadors.

La data inicial d’aquesta campanya és de l’1 al 3 de desembre però es pot allargar durant tot el mes de desembre. Aquests dies s’intentarà que la campanya tingui ressò a tot el territori.

Tal com es descriu des de PIMEC, “Batega és més que una campanya, és una oportunitat per impulsar la consciència col·lectiva sobre els avantatges de la compra i consum al territori, al teu poble o barri, a nivell comerç i restauració. Amb aquesta iniciativa pretenem destacar la diversitat i la singularitat dels establiments i el seu importantíssim rol en els centres urbans de tots i cadascun dels municipis.