Atenció a les trucades fraudulentes

Atenció! Trucada fraudulenta

El passat mes de març, ja es van detectar un seguit de trucades fraudulentes, intentant cobrar un impostos per part de l’Ajuntament. Ara tornen a produir-se aquestes trucades. Davant d’aquesta situació, publiquem anunci oficial de l’Ajuntament de Cardedeu.

⚠️ Comunicat Ajuntament de Cardedeu

Hem detectat l’existència de trucades fraudulentes reclamant, via telefònica i WhatsApp, el pagament d’impostos de l’Ajuntament de Cardedeu. Aquestes trucades també faciliten un número de compte per a fer l’ingrés que en cap cas és de l’Ajuntament.

Us recordem que el pagament d’impostos es fa únicament a través de l’organisme tributari competent. En el cas de l’Ajuntament de Cardedeu es tracta de l’Organisme de de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona. 

En qualsevol cas, les reclamacions per impagaments sempre es fan a través de notificació electrònica o per correu certificat, mai via telefònica, per WhatsApp o per correu electrònic ordinari.

Si rebeu qualsevol trucada, correu electrònic ordinari o missatge de WhatsApp reclamant un pagament de l’Ajuntament de Cardedeu, poseu-vos en contacte amb la Policia Local: 93 844 41 41