Control d’accés i aforament el Mercat municipal

Control aforament mercat municipal cardedeu covid-19A partir d’avui 23 octubre, els divendres per la tarda i els dissabtes pel matí, entrada única pel la carretera de Cànoves, i sortida pel carrer Cervantes.

Des d’aquesta tarda, i per donar compliment a la normativa de la Generalitat, es limita l’aforament de la clientela del Mercat municipal. El nombre màxim permès és de 76.

Per poder garantir-lo, els divendres per la tarda i els dissabtes pel matí, l’entrada i sortida al recinte serà per les dues portes autòmàtiques ubicades a la carretera de Cànoves i al carrer Cervantes mentre no s’arribi a l’aforament.

Si s’hagués de tancar el mercat per tema d’aforament, es podrà sortir per les dues portes però només es podrà entrar per Carretera de Cànoves fins que l’aforament torni estar al 90% del permès. És a dir, el màxim són 76, dons fins que no tornem a estar a 68, només es podrà entrar per Cànoves.

senyalització mercat municipal cardedeu covid19Per garantir el manteniment de les distàncies i la seguretat de tothom, cada parada ha marcat una zona on s’ha de posar la clientela que està sent atesa i una altra on s’ha de col·locar la gent que fa cua esperant el seu torn. 

Recordem que és obligatori mantenir la distància d’1’5 metres entre les persones, i entre les persones i els mostradors de les parades.

Us recordem que podeu fer les comandes per telèfon o whatsapp a la parada que vulgueu comprar. D’aquesta manera, l’estona d’espera a dins del mercat es reduirà.