El mercat dels dilluns de Cardedeu es trasllada al passeig de Mestre Alexandri

canvi ubicació mercat setmanal cardedeu covid-19A partir del dilluns 26 d’octubre, per complir amb la resolució de la Generalitat de limitar l’aforament dels mercats ambulants al 30%, el Mercat setmanal estarà ubicat al Passeig del Mestre Alexandri (entre el parc dels Pinetons i la riera de Vallforners).

Totes les parades del mercat setmanal es traslladaran, a partir d’aquest dilluns 26 d’octubre i mentre s’hagi de mantenir el control de l’aforament, al passeig de Mestre Alexandri (entre el parc dels Pinetons i la riera de Vallforners). La nova ubicació permetrà donar compliment al que determina la resolució de la Generalitat en que demana controlar l’aforament mantenint el perímetre del mercat tancat per poder garantir la distància de seguretat mínima entre persones i també entre les diferents parades, dins el paquet de mesures per aturar l’increment de casos de Covid-19.

Per aquest motiu, es delimitarà la zona del mercat amb tanques i es controlarà l’accés. Hi hauran 3 punts d’accés al recinte del mercat: pel carrer Lluís llibre, per la part de dalt de Pau Casals i pel Passeig dels Pinetons.

Mentre no s’arribi a l’aforament, es podrà entrar i sortir pels 3 accessos. Si s’hagués de tancar el mercat per tema d’aforament, es podrà sortir pels tres llocs però només es podrà entrar per un sol accés  fins que l’aforament torni estar al 90% del permès. Falta la confirmació però segurament serà el de Lluís llibre. És a dir, el màxim són 400, dons fins que no tornem a estar a 360, només es podrà entrar per Lluís llibre.

La reubicació de les parades al passeig Mestre Alexandri es mantindrà fins a nova resolució de la Generalitat, per garantir que es pugui desenvolupar l’activitat comercial i de servei a la ciutadania de Cardedeu amb total seguretat.