Oberta la convocatòria per sol·licitar les subvencions per a la restauració i centres d’estètica i bellesa – 28 octubre 2020

Subvencions 2020. Restauració i centres destètica i bellesa
A partir d’avui dimecres, 28 d’octubre, ja es poden sol·licitar els ajuts per a les activitats de restauració i els centres de bellesa i estètica

Les subvencions s’adrecen a autònoms i pimes que prestin activitats de restauració o siguin titulars d’un centre d’estètica i bellesa que han estat obligats al tancament per les mesures de salut pública per a la contenció de la pandèmia de covid-10 a Catalunya. S’entenen com a activitats de restauració, els bars i restaurants i cafeteries, inclosos els que presten activitats dins d’un establiment col·lectiu amb centres comercials o mercats municipals.

La quantitat de la subvenció és d’un màxim de 1.500 euros per sol·licitant per a despeses realitzades de l’1 de gener al 31 de desembre de 2020. Els terminis de presentació de les sol·licituds comença avui i serà de 15 dies hàbils o fins exhaurir la dotació pressupostària.

Podeu accedir al tràmit telemàtic a través de la web del CCAM , on trobareu un apartat de Preguntes Freqüents , així com un vídeo explicatiu .

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb l’Àrea de Comerç del CCAM a comerc@gencat.cat

Sol·licitar la subvenció