Google Analytics: Monitoritza la teva pàgina web – Aula Virtual – Caixa eines tecnològiques – 4 i 5 novembre 2020

Google analytics web empresa cardedeu csetcCom saber quantes persones accedeixen a la nostra web i quines característiques tenen.

Orientat als negocis ja en marxa o projectes que ja s’estan assessorant al CSETC.

Dins el programa formatiu Màrqueting Digital 2020 #eMKT20,  treballem diferents eines per ajudar a la promoció dels negocis amb l’etiqueta “Caixa d’eines tecnològiques”. Aquesta formació es desenvolupa mitjançant 2 webinars de 2 hores cadascun a l’Aula Virtual, on es treballaran de manera pràctica els conceptes bàsics per conèixer com funciona l’eina gratuïta de Google Analytics.

Impartit per Gemma Andreu, consultora a Sugeralia.

Objectius

Treure el màxim rendiment a la teva pàgina web mitjançant el coneixement del comportament dels teus usuaris quan la visiten.

Contingut

  1. Què és l’Analytica web
  2. Configuració del compte de Google Analítics
  3. Les mètriques: Significat de les KPI’s
  4. Els informes
  5. Les alertes

Important: La vostra pàgina web ha d’estar ja publicada, o en la recta final de la seva creació.

Observacions: Heu de tenir una empresa creada o un projecte emprenedor que estigueu treballant actualment.

Data: Dimecres 4 i dijous 5 de novembre  de 10h a 12h0

Lloc: Aula Virtual del CSETC mitjançant plataforma online. S’enviarà el link d’accés i la contrasenya 48 hores abans del webinar.

Material: És necessari disposar d’ordinador amb webcam i micròfon, o en el seu defecte, amb la tablet o mòbil que deurà tenir instal·lada l’aplicació de la plataforma online.

Inscripcions: Places limitades. Si estàs interessat/da en assistir-hi omple el Formulari inscripció

*Si no ets usuari/ària del CSETC, per assistir a la formació és necessari aportar el DNI/NIE mitjançant un fitxer pdf o una foto del mateix, al correu info@csetc.cat

**És obligatori connectar-se uns 15 minuts abans al link que rebreu al vostre mail per assegurar que els aspectes tècnics de connexió, imatge i so funcionen correctament, i d’aquesta manera el temps de 2 hores de cada webinar sigui el temps efectiu real.

Informació i contacte CSETC:  info@csetc.cat o 93 844 43 02